Jag har F-skatt och alla priser är inklusive moms.

Porträttfotografering – 1000 kr  (750 kr för barn)

I priset ingår upp till en timmes fotografering och 5 redigerade bilder som levereras digitalt i två upplösningar (för tryck och för web). Önskas fler bilder så är priset 250 kr per bild.

Möjlighet till hemma-hos fotografering eller fotografering på annan plats finns med enda kravet från min sida att det ska gå att ta sig dit med kollektivtrafik då jag inte har bil.

Bröllop – från 5000 kr

Eftersom det finns så många olika faktorer att ta hänsyn till vid ett bröllop så föreslår jag att vi träffas över en fika för att diskutera vad just ni vill ha för bilder från ert bröllop så lämnar jag ett kostnadsförslag på plats.

Alla andra fotouppdrag

Jag tar mig an både små och stora fotouppdrag och ni är välkomna att kontakta mig oavsett hur budgeten ser ut så. Skulle det vara något som ligger utanför mitt kompetensområde så kan jag oftast rekommendera en fotograf som är bättre lämpad för jobbet.

Hemsidor

Jag har 20 års erfarenhet av att skapa hemsidor och tar mig an både små och stora projekt vid sidan av min fotoverksamhet. Kontakta mig så bokar vi in ett möte.