En till framsida

Kulturernas Karneval programblad 2017

Det känns sjukt kul att min bild kom på framsidan av programbilagan för Kulturernas Karneval i år igen.

Kulturernas Karneval programblad 2017

Karnevalen börjar imorgon och håller på hela helgen i Engelska parken (bakom Carolina Rediviva). Det finns garanterat något för alla åldrar och smaker och inträdet är som vanligt gratis så det finns ingen anledning att inte komma, själv kommer jag vara på plats som volontär.

Musik vid Långsjön (andra gången)

Ingemar "Inka" Gustavsson sjunger soul på Musik vid Långsjön

Några bilder från andra omgången av Musik vid Långsjön där majoriteten av artisterna har någon anknytning till Björklinge. Den här gången hade man mer tur med vädret och över 1000 personer kom trots hård konkurrens från fotbolls-EM som pågick samtidigt.

Eftersom jag bor i närheten av Björklinge så känns det extra kul att det händer lite i bygden och jag kan rekommendera ett besök till Långsjön den 27 Juli när den tredje omgången av Musik vid Långsjön kör igång.

Musik vid Långsjön (Premiär)

Lasse från husbandet

Några bilder från premiären av Musik vid Långsjön, ett helt nytt evenemang som drivits igenom av några lokala eldsjälar i Björklinge.

Missade du premiären så får du tre chanser till att gå på Musik vid Långsjön under sommaren, inträdet är gratis!

Min första förstasida

Program för Kulturernas Karneval 2016

Jag är fortfarande lite chockad över att min bild hamnade på förstasidan av programbilagan för årets Kulturernas Karneval. Tidningen följer med senaste numret av UppsalaTidningen som har en upplaga på över 90 000 ex och utöver framsidan så har jag med ytterligare fyra bilder i tidningen så det går riktigt bra nu.

Program för Kulturernas Karneval 2016Anna från Bahtale Roma, bilden är tagen under Kulturernas Karneval 2015.

Romane Gila – Romsk musikfest och stödgala

Romane Gila - Romsk musikfest och stödgala

Det är sjukt kul att se gamla bilder komma till användning och att överskottet dessutom går till ett gott ändamål gör bara saken ännu bättre.

Stödgalan är nu på lördag och jag kommer självklart bege mig dit och kan bara rekommendera dig att göra detsamma.

Romane Gila - Romsk musikfest och stödgala

Tyvärr har bilden blivit lite väl soft i mitt tyckte, nåt som är lätt hänt när den passerar många händer på vägen så jag lägger upp originalbilden här under.

Anna från Bahtale RomaAnna från Bahtale Roma.